2019. július 17., szerda

Elindult a patreon oldalunk - támogass minket te is!

Kedves Olvasóink!

Hosszú évek munkájával kialakult egy tudástár, amely a II. világháború történetét minél szélesebb körben szándékozik megismertetni a téma iránt érdeklődőkkel. Honlapunk visszaröpíti a látogatót abba a korba, amelyben az Emberiség – remélhetőleg – utolsó világméretű konfliktusát vívta. Abba a korba, amelyben ember embernek farkasa volt, ahol a gyilkosok közt cinkos volt, aki néma. Ahol a technikát minden korábbi időszaknál inkább a gyilkolásra szabták. Ahol bűn volt más nemzetbe születni, és ahol sok-sok durva bűn mellet az emberiesség legszebb virágai is kinyílhattak. És ahol a háború lovagias elemei - évezredek hadakozásai után - utolsóként megnyilvánulhattak….

Az évek alatt alatt összeállt egy szerkesztői – és bízvást állíthatjuk, szakértői – csapat, amely az információk feldolgozásával, összerendezésével feldolgozza ezt a történetet. Epizódokat, melyek a túlélők, a hősök, illetve az áldozatok leszármazottai számára feldolgozhatatlanok maradnak mindörökre. Virtuálisan bemászunk a harckocsikba, bebújunk a lövészárkokba, beszállunk a repülőgépekbe. Mint utólagos tudósítók, működünk, ahogy tőlünk telik.

Célunk - kortól, nemtől, mindenféle hovatartozástól függetlenül – mindenkit megismertetni a II. világháborúval, a korszakkal, a fegyverekkel, eszközökkel, az akkori élettel. Mivel, mikor, hogyan harcoltak- és hogyan, miképp éltek - apáink, nagyapáink, anyáink, nagymamáink – és más nemzetek fiai, azok apjai, nagyapjai, sőt, anyjai és nagymamái - abban a háborúban.

Viszont e lelkes csapat, és ez az értékes tudástár sem létezhet anyagias világunkban puszta lelkesedésből. Anyagi eszközeink nincsenek, ezek hiányában viszont hosszabb távon leküzdhetetlen nehézségbe ütközik e bázis fennmaradása. Honlapunk nonprofit, csapatunk tagjai puszta elhivatottságból teszik, amit tesznek. Ezért kérjük: akinek fontos e felület fennmaradása, e közösség további munkája, és üzenetünk eljuttatása minél szélesebb körbe, támogasson bennünket. Bármilyen jelentéktelen – vagy jelentős – támogatást elfogadunk.

Patreon oldalunk: https://www.patreon.com/masodikvh

 Patreon


Minden támogatást előre is köszönünk!

A masodikvh.hu csapata