2011. november 23., szerda

Leállás

Kedves olvasók!

A mai napon 19:30 óta nem elérhető a masodikvh.hu oldal. A hiba okát jelen pillanatban még mi sem tudjuk.

Amint megtudunk valamit, azt itt a gépházban jelezzük.

Friss: Valószínűleg egy kisebb szerver hiba okozza az elérhetetlenséget. Pár perc, és újra működni fog az oldal.

Friss2: Már tényleg csak pár pillanat.

Friss3: Működik az oldal! A leállásért elnézést kérünk.

2011. november 22., kedd

Interjú

Mikor meghallottuk, hogy magyar fejlesztésű II. világháborúval kapcsolatos játék készül, elhatároztuk, hogy a lehető legtöbb infót megosztjuk az olvasóinkkal ezzel kapcsolatban. Így kerestük fel a 4villanás fejlesztőcsapatot, hogy egy interjút készítsünk velük a Sword of Justice-val kapcsolatban. (Külön megemlítendő, hogy ez az első interjú az oldalon.)

Íme: Sword of Justice - interjú a 4villanás fejlesztőcsapattal

2011. november 16., szerda

Szavazás, felmérés

A Facebook közösségi oldalon új szavazást indítottunk "Milyen témájú cikkekből szeretnél többet látni az oldalon?" címmel. A közeljövőben a szavazás eredménye alapján próbáljuk majd meg bővíteni a weblapunk tartalmát.

A szavazás megtekinthető ide kattintva.

2011. november 9., szerda

Hozzászólások

Egy kis újítással szeretnénk nektek kedveskedni:
Mostantól nem csak a Média menüpont különböző alkategóriáiban szólhattok hozzá a cikkeinkhez, hanem több nagyobb menüpontnál is. Ilyen például a haditechnika és hadszínterek menüpontok és összes almenüpontjaik, vagy az érdekességek/érdekességek rész.

Ettől az újítástól több dolgot is várunk. Egyrészt nagyobb felhasználói aktivitást, részvételt az oldal életében.
Másrészt a cikkek helyesírási, elírási, vagy akár szakmai hibáinak jelzését (esetleg kiegészítéseket) a hozzászólásokban, amit aztán mi tudunk orvosolni. Ezzel pedig a cikkek színvonalának növekedésében reménykedhetünk.

Ezzel együtt kérünk mindenkit, hogy a kommentelési szabályokat tartsa be, ezzel megkönnyítve a moderátorok munkáját is.

Megjegyzés: a bevezetés teszt jellegű, amennyiben a hozzászólások minősége nem felel meg (azaz a moderátoroknak sok munkája lesz a kommentek szűrésével) akkor a rendszeren változtatunk, illetve kevesebb kategóriánál lesz lehetőség hozzászólni. Erről a maga idejében (ha eljön) itt, a gépházban olvashattok majd.

Jó böngészést és kommentelést kíván az oldal szerkesztősége!

2011. november 6., vasárnap

Szerkesztő

Aki szívesen megosztaná másokkal is tudását Magyarország legdinamikusabban fejlődő második világháborús portálján, annak most lehetősége van bekerülni a szerkesztői stábba.

Várjuk olyan emberek jelentkezését is, akik nem annyira jártasak a témában, de szívesen segítenék az oldal fejlődését, hiszen lehetőség van például játéktesztek, filmbemutatók, érdekességek írására is. Amit kérünk a jelentkezéshez: teljes név, oldalon használt becenév, kor, lakhely, érdeklődési kör, hobbi.

Részletes információk és jelentkezés az info@masodikvh.hu vagy az info@masodikvh.com email címen lehetséges.

Hónap képe - december

A novemberi győztes kép:


Mostantól lehet szavazni a decemberi hónap képére. A szavazás megtekintése itt lehetséges: http://www.masodikvh.hu/index.phpoption=com_content&task=view&id=734&Itemid=474